Šodien aicinām mājas apstākļos pagatavot plombīra saldējumu, kas tev atgādinās bērnību. Vienkārša recepte, tikai dabīgas sastāvdaļas. Saldējuma stendam veikalā turpmāk iesi ar līkumu!
Plombīra saldējums ir iecienīts kārums ne tikai bērniem, bet arī daudziem pieaugušajiem. Šim saldējuma veidam raksturīgs augsts tauku saturs, tāpēc tas ir daudz garšīgāks un kalorijām bagātāks nekā piena vai krējuma saldējums.
Veikalos tu atradīsi daudzas šā deserta šķirnes, ko piedāvā dažādi ražotāji, bet saldējumu ar bērnības garšu, 100% dabīgu, tu vari pagatavot tikai mājās, savām rokām. Turklāt pati recepte ir ļoti vienkārša.
Galvenais ievērot proporcijas, sarūpēt nepieciešamos produktus un virtuves piederumus: katlu ar biezu dibenu pienam, mikseri, dziļas bļodas putošanai un trauku gatavajam saldējumam, kuru ērti ievietot saldētavā.
Interneta forumos daži ļaudis iesaka iegādāties īpašu ierīci, saldējuma automātu, lai pagatavotu saldējumu mājās. Tas ir tavā ziņā, bet, ja saldējumu gatavosi sev un saviem ģimenes locekļiem vien pāris reižu gadā, tad šāds pirkums diez vai sevi attaisnos.
Lūk, mājās gatavota saldējuma recepte!
Sastāvdaļas:
3 olu dzeltenumi;
150 grami cukura;
150 mililitri 3,2% piena;
400 mililitri 33% saldā krējuma;
Vaniļas cukurs pēc garšas.
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis brīdina, ka Ziemassvētkos laika apstākļi nelutinās un aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem
- Naudas koku decembrī es apgriežu tikai šādi, lai tas neizstīdzētu un uzziedētu ar vēl bagātīgākiem ziediem
- Likumsargi atgādina, ka šādi aprīkot automašīnu ziemā nedrīkst un par to var pienākties arī sods
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī
- Rasola vietā tagad svētku galdam gatavoju tikai šos salātus: sastāvdaļu savienojums ir patiesi izcils, un recepte – pavisam vienkārša
- Omīte man iemācīja ziemā turēt iedegtu sveci siltumnīcā: atklāšu kāpēc un ko tas dos










